2

#Biejakke og varme pinner

Hu og Hei ! Det mangler ikke på strikke prosjekter for tiden, i alle fall. Når man sier ja til både å teststrikke en jakke og flere bestillinger, ja da er det bare å la pinnene gnisse godt og gå varme. Nå har jeg faktisk fått vannblemme og træl på lillefingeren min, haha.. Men hva gjør vel det? Når det blir så fine ting som kommer av pinnene? Og mottakerne er strålende fornøyde? 

Da blir i alle fall jeg fornøyd og glad også!

I dag var det ei stor fornøyd frøken som gikk til skolen, i en helt ny og flott #biejakke designet av @minstrikking på Instagram. Frøkna var så fornøyd at hun danset rundt i stua med jakka, så det lover godt. Det er hun som valgte både farger og knapper. Og jeg må si den ble ganske så fin. Oppskriften kommer på @minstrikking sin Ravelry side etterhvert. Så følg med!

#BIEJAKKE
Oppskrift:
 @minstrikking
Størrelse: 8 år
Pinne størrelse: 4
Garn: Gjestal - Vestlandsgarn
Garn mengde: 304 gram 

Nå skal jeg fortsette med strikkepinnene. En bestilling (en ferdig og levert) og en gave igjen, samtidig som jeg gjerne skulle fått ferdig genseren min også. Haha.. Og helst det i Mars måned. Jeg liker å starte neste måned med rene strikkepinner :) 

 

Følg meg gjerne på Instagram - Strikketidblogg - da blir jeg KJEMPE glad =D Ha en strålende fredag og GOD helg!! 

Victoria Larsen 17.03.2017 kl.15:55

Så flott!

Strikketid 17.03.2017 kl.19:22

Victoria Larsen: takk :)
Skriv en ny kommentar
Strikketid

Velkommen hit til Strikketid. Dette er min strikkeblogg hvor jeg vil dele mine tips, råd, oppskrifter og mye mer - med dere! Jeg håper dere finner noe av interesse og kommer tilbake igjen!

Kontakt meg

SIDEN ER UNDER OMBYGNING BEKLAGER ROTET Ønsker du å komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til strikketid@gmail.com. Merk mailen kort med hva det gjelder.

Bla i bloggen

INSTAGRAM - STRIKKETIDBLOGG

Annonser


Bloggdesign

hits